Згода на обробку персональних даних

Згода на обробку персональних даних («Згода»)

Цим я («Суб'єкт») надаю однозначну згоду на обробку моїх персональних даних на умовах, визначених в розділі 4 Офіційного Повідомлення цього Сайту, а також наведених нижче.

  1. Визначення

    В Згоді наступні терміни мають вказані нижче значення:

    «Володілець» означає:
    ТОВ «Санофі-Авентіс Україна» (код ЄДРПОУ 35648623), компанію, засновану відповідно до законодавства України, місцезнаходження: 01033, м. Київ, вул. Жилянська, 48-50а, Бізнес Центр «Прайм».

    «Треті Особи» означає:
    компанії, які входять в групу «Санофі», здійснюють Обробку Персональних даних за дорученням Володільця, а також їх субпідрядники, агенти та правонаступники; та особи, з якими Володілець уклав договір, що здійснюють Обробку Персональних даних у зв'язку з виконанням своїх зобов'язань в рамках укладених з Володільцем договорів, а також їх дочірні та афілійовані особи, субпідрядники, агенти і правонаступники.

    «Персональні дані» означає будь-які відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована, включаючи (без обмежень): прізвище, ім'я, по батькові, дані про активність на сайті (ip-адреса, операційна система що використовується, тип браузера, використовувані мови, тип мобільного пристрою, географічне положення, кількість відвідувань сайту і переглядів сторінок, тривалість перебування на сайті, кліки на баннери чи посилання, відповіді на голосування та опитування, що розміщені на Сайті, інформація, що надається через заповнення форм на Сайті), контактна інформація (мобільний телефон, адреса електронної пошти), документ, що підтверджує отримання медичної чи іншої освіти в України відповідно до державних освітніх стандартів (диплом), кваліфікація, номер диплома, спеціальність, дата видачі диплома, найменування навчального закладу, що видав диплом, роки навчання, присвоєна кваліфікація, вчений ступінь, відповідно до диплома, а також копія диплома і підтвердження місця роботи (найменування установи) із зазначенням посади, спеціалізації, місцезнаходження (місто).

    «Обробка» означає будь-яку дію або сукупність дій, таких як збирання, реєстрація, накопичення, зберігання, адаптування, зміна, поновлення, використання і поширення (розповсюдження, реалізація, передача), знеособлення, знищення Персональних даних, у тому числі з використанням інформаційних (автоматизованих) систем.

  2. Згода

    1. Цим я надаю добровільну однозначну згоду Володільцю на Обробку Персональних даних в обсязі, необхідному для досягнення Цілей, які визначені в пункті 3 Згоди, з дотриманням вимог чинного законодавства України.

    2. Цим я надаю однозначну згоду Володільцю доручити Обробку Персональних даних Третім Особам і в зв'язку з цим передати Персональні дані Третім Особам в обсязі, необхідному для досягнення Цілей, як вони визначені в пункті 3 Згоди, з дотриманням вимог чинного законодавства України. Цим я прошу Володільця не робити окреме додаткове повідомлення мене про кожну таку передачу, а також про кожну зміну, видалення чи знищення моїх персональних даних або обмеження доступу до них.

    3. Я розумію і погоджуюсь з тим, що мої Персональні дані можуть бути передані Володільцем для Обробки іноземним Третім Особам на територію інших держав (зокрема, але не обмежуючись, Франції). Цим я надаю свою добровільну та однозначну згоду на таку передачу Персональних даних за кордон за умови дотримання Володільцем умов цієї Згоди та Офіційного Повідомлення.

  3. Цілі, термін дії згоди і порядок її відкликання. Повідомлення від Володільця

    1. Цілями Обробки Персональних даних є: інформування про наукові дослідження, статті та заходи, присвячені науковим розробкам, новим методикам в галузі фармакології та медицини, в тому числі проведених компаніями групи «Санофі», про продукцію, що виробляється компаніями групи «Санофі», шляхом прямих контактів зі мною за допомогою будь-яких засобів зв'язку (телефонні дзвінки, поштові відправлення, смс-повідомлення, електронна пошта, повідомлення через програмні засоби Viber, Whats-App, Telegram тощо) і шляхом надання мені доступу (після затвердження заявки на реєстрацію) на спеціалізований ресурс (цей Сайт), призначений для спеціалістів охорони здоров'я України, в зв'язку з науковими роботами в сфері клінічних (неінтервенційних) досліджень, в тому числі для цілей включення інформації про мене в базу даних Санофі в Україні для цілей клінічних досліджень, для обробки повідомлень, відправлених через форму зворотного зв'язку, для цілей сегментації користувачів в залежності від різних критеріїв, а також іншими способами, в інших цілях / випадках, що допускаються чинним законодавством України.

      Згода дійсна з моменту надання користувачем без обмеження строку дії до моменту її відкликання.

    2. Цим я підтверджую, що повідомлений (а) про мої права, передбачені Законом України «Про захист персональних даних», та наведені в розділі 4 Офіційного повідомлення цього Сайту; та (б) про те, що маю право відкликати Згоду шляхом направлення відповідного письмового запиту на поштову адресу Володільця, але не менше ніж за 60 (шістдесят) днів до необхідного моменту припинення Обробки Персональних даних. При цьому я розумію і погоджуюсь з тим, що в разі відкликання Згоди, Цілі обробки моїх Персональних даних, зазначені в Згоді, не зможуть бути досягнуті.

    3. Володілець зобов’язується здійснювати всі необхідні організаційні та технічні заходи для захисту Персональних даних від випадкових втрати або знищення, незаконної обробки, у тому числі незаконного знищення чи доступу до персональних даних, відповідно до вимог законодавства у сфері захисту персональних даних.

    4. Я згоден(на) з тим, що я повинен переконатися в тому, що я надаю Володільцю повну і достовірну інформацію щодо Персональних даних. У разі уточнення (оновлення, зміни) Персональних даних, я зобов'язуюсь повідомити Володільця про такі уточнення, шляхом направлення відповідного письмового повідомлення на поштову адресу Володільця або через цей Сайт, не пізніше 15 днів з моменту уточнення.

Ласкаво просимо на Docsfera!
Отримайте доступ до новітніх досліджень, відео з міжнародних конференцій, а також клінічних випадків та інтерактивних інструментів для застосування у вашій повсякденній практиці.


Увійти
Уведіть e-mail або моб. телефон
Введено недійсний пароль Невірний логін або пароль
Забули пароль?
Зареєструватися
Аккаунт з вказаною адресою не зареєстрований. Будь ласка, зареєструйтесь.
Ви вже створили акаунт на Docsfera. Будь ласка, увійдіть в нього.
Введено недійсний пароль
Скидання пароля
Укажіть адресу пошти, використаної при реєстрації. Ми відправимо вам лист, який дозволить змінити пароль
ERROR
Вам на пошту було відправлено лист для зміни пароля. Перевірте пошту
Повернутися до входу
Аккаунт заблокований
Щоб розблокувати аккаунт ви можете звернутися до медичного представника Санофі або...
Ваш профіль не активний
Ми отримали Вашу заявку і зв'яжемося з Вами найближчим часом для підтвердження реєстрації